deventer leerschool portfolio 1

 

LogouitlegDEVENTERLEERSCHOOL.jpg

Klant

Deventer Leerschool

Omschrijving

De Deventer Leerschool is een basisschool in het centrum van de stad Deventer. De school heeft een geschiedenis van ruim 125 jaar maar draagt de huidige naam sinds 1983. Naast de school is een kinderopvang (peuterspeelzaal en BSO) waar veel mee samengewerkt wordt.
De Deventer Leerschool wil zich, samen met de Kinderopvang, meer op de kaart te zetten en zich op een andere wijze profileren om een betere aansluiting te vinden bij de verwachtingen van de doelgroepen. De nauwe samenwerking met de kinderopvang moet hier duidelijk zijn in beeld, uitstraling en verhaal.

Wat we hebben gedaan

In samenwerking met de Deventer Leerschool en diverse ouders, hebben we onderzocht welke trefwoorden en kernwaarden bij de school en de kinderopvang passen. Hieruit kwamen bruikbare uitgangspunten om beeld- en kleurgebruik voor de sfeer te bepalen. Als beeld hebben we de kenmerkende, historische gebouwen, de natuur en de kinderen op een speelse, illustratieve manier uitgevoerd en uiteindelijk de afzonderlijke gebouwen als logo gebruikt. De herkenbaarheid en samenwerking sluit zo naadloos op elkaar aan.

Onderdelen

Concept, strategie, logo en huisstijl, illustraties, webdesign en -ontwikkeling in Joomla! Open Source CMS

Ga naar de website