Klant

GGNet – Sterk Verhaal

Omschrijving

Scelta GGNet, TopGGz erkend expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek hebben een product ontwikkeld voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis om te gebruiken tijdens hun therapie. Dit product draagt de naam “Een Sterk Verhaal” Tijdens de therapie worden clienten begeleid in het schrijven van hun levensverhaal. Het document dat dan ontstaat, heeft een grote waarde en is meteen een middel om meer vanuit het gevoel en de associatieve kant te werken. De vraag aan ons was om een mooie en goed werkbare oplossing voor dit product te bedenken.

Wat we hebben gedaan

Het is belangrijk dat de cliënt enthousiast gemaakt wordt om aan de behandeling te werken en zijn levensverhaal op te schrijven. Zomaar een saai Worddocument of geprinte PDF met opdrachten en tips, draagt daar niet aan bij. Daarom ontwikkelden we een mooi vormgegeven, fysiek werkboek waar de opdrachten en sessie op een aantrekkelijke, illustratieve manier worden weergegeven.
We zijn ook trots om te mogen vertellen dat Een Sterk Verhaal de tweede herstelprijs heeft gewonnen. “Op maandag 6 januari 2020 heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden. De herstelprijs wordt jaarlijks vanuit het herstelcentrum GGNet uitgereikt aan een team of initiatief waarbij herstel een grote rol speelt om deze ‘in het zonnetje te zetten’.”

Onderdelen

Concept, strategie, boekontwerp, grafisch ontwerp, illustratie, drukwerk.