apparens-detailview.png

 

Klant

Apparens

Omschrijving

Jeroen Janssen werkt sinds februari 2019 als zelfstandig organisatie-adviseur, gespecialiseerd in Lean en Agile IT Management onder de naam Apparens. Om zichzelf te profileren, is de wens om een professionele huisstijl en uitingen te laten ontwikkelen. Een methode die Jeroen veel inzet, is het Aziatische Obeya wat 'grote kamer' betekent. Het Obeya-board (online of offline) is een plek waar iedereen binnen een organisatie alle informatie kan vinden over de visie, strategie, koers en doelen van de organisatie en de teams. Jeroen is expert op dit gebied en naast dat hij zich deze methode toepast bij bedrijven en organisaties, heeft hier ook een boek over geschreven.

Wat we hebben gedaan

Voor Apparens hebben we een strakke, zakelijke huisstijl ontwikkeld die past bij de verwachting van de klanten en doelgroepen. Als tegenhanger van het zakelijke blauw, hebben we het menselijk en persoonlijk aspect benadrukt door de warme kleur oranje toe te voegen. De basis van de het logo is de vierkante 'kamer'.
Als give-away en bij wijze van 'folder', hebben we Obaya-kamer vertaald in een drieluik. De folder kun je rechtop neerzetten als een mini-Obeya-kamer.
Met de input in tekst en beeld van Jeroen, hebben we het boek op A5-formaat vormgegeven. De teksten worden ondersteund door speelse, schetsmatige infographics.
Dit boek is nu te koop bij onder andere bol.com

Onderdelen

concept, strategie, huisstijl, logo, boekverzorging, grafisch ontwerp, illustraties en infographics, uitgeverij Kommotiv, social media uitingen, diverse grafische uitingen