werkenbijciz-website.png

Klant

CIZ – werkenbijciz.nl

Omschrijving

De website werkenbijciz.nl is tijdelijk in het leven geroepen om de 160 vacatures die CIZ op het moment heeft binnen zeer korte tijd te vervullen.
Deze website voldoet technisch, zeker in combinatie met de achterliggende sollicitatie-tool en workflow gerealiseerd door AFAS maar qua gebruik en look and feel/uitstraling was er winst te behalen en was het de wens om de website meer op de doelgroepen af te stemmen in uitstraling en beleving in combinatie met andere uitingen als bijvoorbeeld op Social Media.

Wat we hebben gedaan

Het uitgangspunt is dat het CIZ verschillende doelgroepen wil aanspreken die elk een verschillende beleving en interessegebied hebben. Het is raadzaam om in beeld en tekst appèl te doen op die beleving en in de campagne en de website aan te geven waarom bijvoorbeeld een arts – die bijvoorbeeld gewend is in een ziekenhuis te werken- nu bij CIZ moet komen werken. De 'what's in it for me” is hier erg van belang. Hier hebben we ook de aansluiting met de persoonlijke sfeer van CIZ gemaakt: Collega artsen, die al bij CIZ werkzaam zijn, vertellen in korte quotes hun werkzaamheden en de sfeer.
Om nieuwe medewerkers wegwijs te maken in de cultuur van CIZ en de weg naar een baan bij CIZ, hebben we een sfeervolle, interactieve, geanimeerde 'medewerkersreis' ontwikkeld.

Onderdelen

UX design en webdesign, maatwerkkoppeling extern systeem, illustraties, animatie, Joomla! Open Source CMS

 

Ga naar de website